Advertisements

Telefoni i palosshëm i Sony-t me ekran të dyfishtë

Viti 2019 mund të jetë edhe një pikë kthese në industrinë e telefonisë celulare. Ne tashmë dimë për telefonat me ekran Infinity, telefonat 5G, 10GB RAM telefonat që do të shënojnë praninë e tyre, si dhe disa telefona të gatshëm si Samsung Galaxy F dhe një telefon i palosshëm LG që do të shnojë blerjen në dyqane vitin e ardhshëm.

Asnjëherë më parë nuk kishte aq shumë teknologji të reja dhe emocionuese të arritura brenda një një viti të vetëm kalendarik dhe kur mendojmë se viti nuk ka filluar akoma! Prodhuesi i madh japonez, Sony, thuhet se punon në telefonin e tij të palosshëm, por është një koncept shumë i ndryshëm në krahasim me telefonin e Samsungut apo LG -së të cilët mund ti shihnim.

Telefoni i palosshëm i Sony mund të shfaqë funksionalitetin e transparencës dhe mund të vijë me dy ekrane (përpara dhe prapa), të cilat mund të përdoren në gjashtë mënyra të ndryshme. Sony, siç raportohet nga LetsGoDigital, paraqiti një patentë në maj në WIPO, e cila u botua në fund të nëntorit në lidhje me pajisjen e lartpërmendur.

Patenta përshkruan aftësinë e telefonit për të kaluar në mes të mënyrave transparente dhe të errët në ekranet që funksionojnë në mënyrë të pavarur. Ajo gjithashtu përmend një formë të ekranit që mbështillet, diçka shumë e re për veshët tanë. Mbetet për t’u parë, megjithatë, nëse Sony është gati të lansojë telefonin e saj të palosshëm vitin e ardhshëm dhe të konkurrojë me Samsung dhe LG.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close