Gjilani po zhytet në borë,komuna po krihet

Borë e madhe që po reshë gjithandej Europës ka përfshirë edhe Kosovën.Reshjet e sotme janë pa pushim ,ndryshe nga ditët tjera dhe kanë filluar ta zhysin vendin në Kaos.siç mund ta shihni edhe nga fotot!

Edhe qyteti i Gjilanit në orët kur po raportojmë nuk ishte në gjendje më të mirë.Në orët e pasditës qendra e qytetit ishte mbushur me borë dhe nuk ishte ndermarrë asgjë për ti pastruar as rrugët e kerreve as trotuaret.Ndërsa në ndërkohë vërehej një makinë për heqjen e bores e cila e vetmuar po hiqte borën nga udha në Arbëri.

I vetmi ngushëllim për qytetarët është se kryetari i komunës,Haziri nuk ia kishte hequr borën as shtëpisë së qeverisjes së vet komunale ,dhe ajo që disa kishn marrë kaciat dhe po largonin borën para bisneseve të veta./Xh.Arifi/Proinformacion.com

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close