Prishtina në kaos ,e mbuluar nga bora mëngjesin e sotëm

Rrugët e kryeqytetit tashmë janë mbuluar nga bora dhe ende nuk është bërë ndonjë intervenim për ti pastruar ato, raporton lajmi.net.

Siç mund të shihni edhe në fotografi, rruga “UÇK”, rruga “Luan Haradinaj”, “Agim Ramadani” rruga “Zenel Salihu”, janë ende të papastruara nga bora.

Po ashtu edhe pjesë e madhe e trotuareve në kryeqytet nuk janë pastruar fare nga bora dhe qytetarët nuk mund të lëvizin lirshëm,njoftohet nga mediat e kryeqytetit.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close