Daut Demaku flet për egoizmin primitiv dhe kokat e ndritura të eliminuara të popullit tonë

Kur flet njeriu i urtë të hapet mendja e zemra dhe të bën ta kuptosh tërë rëndësinë e temës në diskutim.

Ishte njeriu i mendimit pozitiv, Publicisti, shkrimtari, Daut Demaku i cili në emisionin “Personale” në RTV Dukagjini foli drejt për egoizëmin primitiv që shqiptarët kanë pasur prej 600 vjetësh e i cili i ka përcjellur deri më sot.

Kjo dëshmohet,ka thënë ai se përpos Gjergj Kastriotit – Skënderbeut që i ka shërbyer vetes, gjithë tjerët u kanë shërbyer pushtuesve të huaj.

Ai thotë se shqiptarët kanë qenë superfuqi me territor, por sipas tij ata që kanë dashur t’i grabisin tokat shqiptare, sidomos Rusia dhe Turqia, kanë eliminuar kokat e ndritura të këtij populli.
Ai ka shtuar populli duhet të edukohet dhe ky edukim duhet të fillojë para se të ngjizet fëmija.
“Shumësia nuk ka ndonjë rëndësi. India ka popullsi prej 1 miliardë banorësh, ndërsa Sllovenia ka vetëm 2 milion. Por kurrë India nuk mund të bëj shtet si Sllovenia apo Norvegjia”, tha ndër të tjera Daut Demaku./Pi

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close