Advertisements

Bosnia thirrje Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë së Kosovës për të negociuar rreth taksës

Kosova do t’i përgjigjet kësaj ftesës për takim pas një jave. Ministri i Tregtisë, Endrit Shala thotë se nuk lëkundën nga qëndrimi i tyre, ndonëse presioni i ndërkombëtarëve ndaj qeverisë është intensifikuar.

Ministri Shala ka treguar se me ftesë të autoriteteve boshnjake, ai, do të dërgojë ekipin e tij në këtë takim.

Ai thotë se atje do të shkojnë vetëm për të qartësuar qëndrimin e Kosovës të vënies së taksës prej 100 për qind ndaj produkteve me origjinë serbe e boshnjake.

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close