Advertisements

Çaji i kamomilit ,për të shmangur infeksionet

Ekziston një sasi e caktuar e përbërjes fenolike në çajin e kamomilit që lidhet posaçërisht me luftimin e infeksioneve bakteriale në trup.

Studimet kanë treguar se 5-6 gota të këtij çaji përgjatë dy javëve mund të përmirësojnë ndjeshëm aftësinë e trupit për të luftuar infeksionet.

Veç kësaj çaji kamomil lehtëson edhe dhimbjet menstruale.

Natyra antiinflamatore e çajit të kamomilit e bën këtë relaksues një zgjedhje popullore për gratë që vuajnë nga simptomat e menstruacioneve, si ankthi, djersitja, paaftësia për të fjetur dhe ndryshimet e humorit.

Çaji i kamomilit mund të ndikojë drejtpërdrejt në shumë nga këto simptoma, duke qetësuar mendjen e trupin dhe duke reduktuar inflamacionin që mund të shkaktojë shqetësime.

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close