Advertisements
Ultimate magazine theme for WordPress.

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore (FSHMN), ka marrë vendim për bojkotim të procesit mësimor.

Tahir Arbneshi, dekan i FSHMN-së, tha se ky është vendim i Këshillit të FSHMN-së, për të bojkotuar mësimin.

“Vendimi është marrë që semestri i dytë të mos fillojë pa u parë fillimi i punës për objektin e FSHMN-së”, tha ai sot në emisionin e mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, në Radio Televizionin e Kosovës (RTK).

Sipas tij mësimi tani vazhdohet në objektin e Fakultetin e Filologjisë dhe nuk ka kushte për punë. Ai bëri me dije se çdo vit kanë kërkuar që të kenë hapësira pune për këtë fakultet. Arbneshi tha se nuk ka parcelë për këtë fakultet.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close