Advertisements
Ultimate magazine theme for WordPress.

Historiani grek i cili pranon lashtësinë e ilirëve

Ishte e vështirë edhe akoma është të gjendet një historian grek i cili pranon të vërtetën e lashtësisë së shqiptarëve,megjithëse kanë filluar kohëve të fundit të shtohen edhe këta të cilën e pranojnë të vërtetën e pamohuar.

Edhe pse mbetet i ndikuar nga nacionalizmi i zakonshëm i historianëve grekë, Dhimitri Bethanis pranon se ilirët janë të lashtë, po aq sa grekët.Ai flet edhe për Gjergj kastriotin si dhe për Ali Pashanë, raporton ‘Alsat’.

Një fakt i pakundërshtueshëm historik, por i pranuar hapur nga një historian grek, përbën risi.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close