Advertisements

Jasharaj, flet për oferten e kryeministrit për pagat në sistemin arsimor

“Ne morëm ofertën e kryeministrit dhe atë e shqyrtuam me këshillin drejtues të grevistëve,  por në bazë të bisedës së mbrëmshme me veprimtarët sindikalë doli se ishte një ofertë mjaftë e ultë me atë që ne kërkojmë, që së paku 30 për qind në tërë sistemin arsimor”, tha Jashari  për RTK.

Kryetari i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës, Rrahman Jasharaj, ka thënë se vendimet e disa komunave për rifillim të procesit mësimor të hënën nuk përfaqësojnë qëndrimin e mësimdhënësve.

Ai bëri me dije se për kërcënimet që mund të bëhen nga ana e institucioneve gjegjëse ndaj sindikalistëve do të njoftohen organizatat e huaja.

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close