Advertisements

Komisioni-Sot shqyrtohet projekt -statuti i kombinatit “Trepça”

Editor

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal  sot do të mbajë mbledhje ku do të shqyrtohet projekt -statuti i “Trepçës”

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 22.1.2019;
3. Shqyrtimi Projekt-Statutit i Trepça SH.A.;
4. Të ndryshme.

Loading...
Advertisements
Next Post

MPB sot mban konferencë për media në kuadër të fushatës së legalizimit të armëve ilegale “Me letra”

Në konferencë do të marrë pjesë,zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Alessandra Roccasalvo, u.d. përfaqësuese e përhershme e UNDP-së, Christian Heldt, ambasador i Gjermanisë, si dhe zyrtarë të tjerë vendorë dhe ndërkombëtarë. Fushata e legalizimit, pjesë e përkrahjes afatgjatë nga Projekti […]
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close