Advertisements

Kosova dhe Bosnia do të diskutojnë për taksën

Një delegacion i Kosovës i organizuar nga ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, nesër do të diskutojnë në Bosnje për taksën 100 për qind.

Republika e Bosnjës ka kërkuar konsultime me Kosovën lidhur me taksën prej 100 për qind të vendosur nga Qeveria e Kosovës ndaj mallrave që importohen nga Bosnja dhe Hercegovina.

Një gjë e tillë është konfirmuar për media  nga ministri i Tregtisë, Endrit Shala.

Shala  ka thënë se ky takim do të mbahet në kuadër të CEFTA-s dhe do të mbahet nesër.

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close