Advertisements

Kripa iu shpëton nga yndyra në flokë

Keni provuar shumë preparate për shkak të flokut të yndyrshëm por që jeni lodhur pasi nuk kanë dhënë rezultate, atëherë duhet të provoni edhe këtë trik.

Shtoni kripë të trashë në shampon që e përdorni për flokët dhe pastroni flokët njësojë siç bëni zakonisht, do të shihni menjëherë ndryshimin.

Për veprim edhe më të efikas, shtoni kripë edhe në balsam. Kalojeni masën në flokë dhe lëreni të veprojë për 20 minuta. Do të shihni që flokët do të duken me më shumë volum dhe pa funde të djegura.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close