Advertisements
Ultimate magazine theme for WordPress.

Kumt nga Qeveria e Maqedonisë Veriore :Gjuha maqedonase me alfabetin cirilik mbetet gjuha e vetme zyrtare

Pas nënshkrimit te Ligjit mbi gjuhet ,filloi nga te dyja anet te vleresohet dhe mbi vleresohet ky ligj,ndersa Qeveria e Maqedonise së Veriut ka dale me nje njoftim per kete ku thuhet se  gjuha maqedonase me alfabetin cirilik mbetet gjuha e vetme zyrtare edhe në gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë dhe në marrëdhëniet e saj ndërkombëtare, thuhet në kumtesën e sotme nga Qeveria në lidhje me zgjerimin e lajmeve të rreme dhe të pavërtetat për zbatimin e Ligjit për përdorim të gjuhëve në Republikën e Maqedonisë.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close