Advertisements

Lajmi mortor që pikëlloi Gjilanin dhe më gjerë.Ka ndrrua jetë profesori Tefik Selimi!

Familjar miq dhe dashamirë, sot me datë 24.01.2019 ndërroi jetë babai jonë Prof. Tefik Selimi pas një sëmundje të rëndë që zgjati 3 muaj.

Tefik Selimi në mes

Ky ishte lajmi mortor të cilin e dha familja e profesorit të nderuar ,sot.
Profesorin Tefik do ta kujtojmë si një njeri intelektual,krijues,gazetar dhe parasëgjithash një person i cili gëzonte respekt dhe nderim.

Redaksia jonë,e kujton edhe si një bashkëpunëtor të zellshëm dhe profesionist i cili me shkrimet e veta të publikuara në portalin Proinformacion.com ka lënë gjurmë të një shkruesi të devotshëm dhe plot kreacion.
Ngushëllimet e redaksisë për familjarët ,miqtë dhe të gjithë që e njohen dhe e respektuan.Të prehesh në paqe,miku ynë!

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close