Advertisements
Ultimate magazine theme for WordPress.

Larg sheqerit para se bini në gjumë

Konsumimi i sheqerit shkakton shumë efekte anësore në organizmin e njeriut, sidomos kur merret para gjumit.

Ndodh që të shtojë sheqerin në gjak si dhe të ndikojë në peshë. Për të gjithë adhuruesit e çokollatave apo ëmbëlsirave, sugjerohet që të konsumohen një orë para gjumit, në të kundërt do e kenë të vështirë të flejnë.

Përveç kësaj, trupi ka nevojë ta tresë ushqimin dhe nuk arrin ta bëjë këtë gjë gjatë natës. Sheqeri është i dëmshëm dhe për dhëmbët, prandaj nëse doni ti ruani shmangni disa ëmbëlsira.

E njëjta gjë sugjerohet dhe për ushqimet e tjera që konsumohen vonë në darkë, por kujdes i veçantë duhet patur tek sheqeri.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close