Advertisements

Mediat: Hahn “ofertë” institucioneve shtetrore të Kosovës,për heqjen e taksës në produktet nga Serbia dhe Bosnia

Mediat njoftojnë se kinse kanë informacione se komesari europian Johannes Hahn i ka ofruar institucioneve shtetrore të Kosovës zëvendësim për heqjen e taksës 100% mbi produktet serbe.
Sipas mediave, Hahn bëri një ofertë konkrete përpara takimit të sotëm të kryetarit të Kuvendit të Kosovës Kadri Veseli, kryeministrit Hashim Thaçi dhe ambasadorit të SHBA në Prishtinë Philip Kosnet.

Oferta përfshin heqjen e emrit Unmik nga marrëveshja e CEFTA dhe ri-negocimi i marrëdhënieve tregtare ndërmjet palëve të përfshira dhe zgjidhjen e mosmarrëveshjeve për regjistrimin e automjeteve.

Përderisa zyrtarët e Kosovës vazhdojnë të deklarojnë se kërkesa për anulimin e tarifave është njohja e Kosovës.

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close