Advertisements

Ministri Matoshi, premton se gjatë vitit 2019 do të intensifikohen aktivitetet në mbrojtjen e mjedisit

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimi Hapësinor, Fatmir Matoshi ka thënë se gjatë këtij viti do të intensifikohen aktivitetet në mbrojtjen e mjedisit dhe menaxhim më të mirë të mbeturinave,dhe se epër këtë qëllim kanë përpiluar një strategji, ndërsa është paraparë edhe shtimi i fondeve për komunat.

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, këtë vit do të fokusohet për krijimin e hapësirave të gjelbra, si dhe shtimin e numrit të inspektorëve mjedisorë. Kështu tha për Radio Kosovën ministri Fatmir Matoshi. Ai shtoi se këtë vit do të ketë një fokus të veçantë  edhe ndaj kompanive  që merren me pastrim,njofton RTKLive

Ministri Matoshi tha se në bashkëpunim me MPB tashmë ka krijuar ekipin  për themelimin e  Policisë së Gjelbër. Ai tha se udhëzimi administrativ për gjoba mandatore po vazhdon të zbatohet.

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close