Advertisements

MPB sot mban konferencë për media në kuadër të fushatës së legalizimit të armëve ilegale “Me letra”

Editor

Në konferencë do të marrë pjesë,zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Alessandra Roccasalvo, u.d. përfaqësuese e përhershme e UNDP-së, Christian Heldt, ambasador i Gjermanisë, si dhe zyrtarë të tjerë vendorë dhe ndërkombëtarë.

Fushata e legalizimit, pjesë e përkrahjes afatgjatë nga Projekti për Sigurinë në Kosovë (KSSP) i UNDP-së, u mundësua përmes kontributit të Ministrisë së Punëve të Jashtme Gjermane.

Loading...
Advertisements
Next Post

REL-Kosova në krizë buxhetore?

Përfaqësues të shoqërisë civile i kanë bërë thirrje Kuvendit të Kosovës që të miratojë brenda afateve kohore Projektligjin për buxhetin e vitit 2019, i cili pas miratimit në parim më 21 dhjetor, ka mbetur ende pa u shqyrtuar dhe votuar për miratimin […]
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close