Advertisements

Nëna vazhdon të vozis pa e ditur faktin se ka harruar fëmijën përmbi kerr!!

Një fëmijë i veshur me pelena është filmuar tek qëndron ulur mbi makinë, teksa e ëma e tij e voziste atë për 10 minuta.

Ngjarja nga ndodhur në Australi, para orës 6 të së premtes.

Momenti tronditës tregon fëmijën, ndërsa nëna vazhdon të vozis pa e ditur faktin se fëmijën nuk e kishte vendosur fare brenda në makinë.

Shoferët e tjera u përpoqën që ta paralajmërojnë atë duke ia bërë me drita dhe sirena, por ishte e kotë.

Fëmija dukej të ishte mirë dhe duke e shijuar këtë aventurës.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close