Advertisements

Ngjyra e mureve në dhomën tuaj të gjumit luan rol të madh se si flini

Sipas Tuck.com ngjyra e kaltër është ajo me të cilën duhet të ngjyrosni muret e dhomës suaj të gjumit, pasi ajo ka ndikim pozitiv në gjumin tuaj.

Pos kësaj ngjyre preferohen edhe ngjyra portokalli, e verdhë, e gjelbër dhe hiri.

Ndërsa ngjyrat të cilat nuk preferohen t’i keni muret e lyera janë kafe, e kuqe dhe vjollce.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close