Advertisements

Ngrin Ujvara e Niagarës

Ujvarat e Niagarës në Shtetet e Bashkuara janë një atraksion natyror i cili tërheq turisë nga e tërë bota.Ajo është bërë atraksion edhe në kushte dimri ,sepse ka ngrirë pothuajse e tëëra.

Është kaq  ftohtë saqë disa pjesë të ujvarës së Niagarës u ngrinë. Një valë e ftohtë e goditi veri-lindjen e vendit dhe shndrroi ujvarën e Niagarës në një akull të pastër. Vizitorët e këtyre ditëve janë vazhdimisht duke postuar fotografi të skenave të pabesueshme, dhe duket sikur ujëvara godet akullin.

Shikoni fotot:

/Proinformacion.com

 

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close