Advertisements

Një perëndim i vështirë! #Poezi

Se kurre s’patëm një lindje
E di edhe historia
Ne ishim gjithmonë këtu
Dielli na gjeti në perëndim
E Hëna na terhoqi pakëz prapa
E disi përsëri jemi në qender
Qëndrojmë tê pamposhtur rreth Tomorrit
Mbajmë perëndimin për dore
Dhe i lutemi Zeusit të mos na lëshojë
Se do të mbytemi tok me nimfat
Mikeshat e Odhiseut
Pa i prekur edhe një here majat e Olympit

Sa perëndim i vështirë,ky i yni!

/Xhelil Arifi  *2019

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close