Advertisements

Pse tradhtojnë edhe njerëzit të cilët janë të lumtur me partnerët?

Ndodhë kur persona tradhtojnë bashkshortësinëe edhe kur ata në fakt nuk kanë ndonjë problem me partnerin.

Ka të vërtetë edhe në atë kur thon njerëzit që mashtrojnë kanë probleme mendore ose një formë të papjekurisë emocionale që i shtynë ata në tradhti,por ndonjëherë një person i cili tradhton ka një çrregullim me lidhjen ose trauma të pazgjidhura që nga fëmijëria dhe përdor mashtrime për të reduktuar ndjenjat e dhimbshme. Në disa marrëdhënie ka mungesë intimiteti, afërsie emocionale, kështu që një person që mashtron kërkon një person për një natë për të mbushur zbrastinë.

Po pse ndodhë kjo?

Ndonjëherë një person tradhtues pëlqen partnerin , por ai ende mashtron. Në këtë artikull, ne duam t’ju shpjegojmë pse njerëzit që janë të lumtur në marrëdhëniet e tyre mund të mashtrojnë duke rrezikuar martesën e tyre.

Ata eksplorojnë veten e tyre

Kerkesa pas një ndjenje të re është një nga arsyet më të fuqishme për tradhti. Disa njerëz që mashtrojnë duan të eksplorojnë pjesë të fshehura të vetes. Ata duan të eksplorojnë botën, ata ndihen të rinj dhe të lumtur.

Ata besojnë se fruti i ndaluar është shumë më i shijshëm

Nganjëherë njerëzit që janë të lumtur në marrëdhënie thonë se ndihen si adoleshentë kur diçka fshehin dhe mashtrojnë. Ata pëlqejnë të thyejnë rregullat dhe të ndjejnë eksitim të ndaluar.

Ndiejnë keqardhje për mundësitë e humbura dhe dëshirojmë të jetojmë jetën e dikujt tjetër për një kohë

Ndonjëherë njerëzit që mashtrojnë ëndërrojnë për mundësitë e humbura. Ata mund të ndiejnë se nuk po shijojnë plotësisht jetën, kështu që ata kanë zgjedhur seksin e ndaluar për të kuptuar se si do të kishin zgjedhur një mënyrë tjetër.

Ata pëlqejnë të eksplorojnë emocione të reja

Njerëzit që mashtrojnë kur janë në dashuri mund të përjetojnë mungesë emocioni. Kjo është arsyeja pse ata përdorin mashtrime për të liruar emocionet e tyre të fshehura dhe për të eksploruar këtë botë.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close