Advertisements

QKSh “Migjeni-Borås , Suedi, organizon për herë të tetë manifestimin letrar Nderkombëtar me titull ”Sofra poetike”

QENDRA KULTURORE SHQIPTARE ”MIGJENI”- BORÅS SUEDI
Fton krijuesit, artadashësit dhe gjithë pasionantët e fjalës së shkruar artistike në:
FESTIVALIN NDERKOMBËTAR POETIK TRADICIONAL”SOFRA POETIKE BORÅS
2019” NË BORÅS-SUEDI

Qendra kulturore shqiptare “Migjeni” në Borås, Suedi, për herë të tetë organizon
manifestimin letrar Nderkombëtar me titull ”Sofra poetike”. Në këtë manifestim që do të
mbahet në javën e fundit të muajit mars 2019, ftohen poetë shqiptarë nga Skandinavia dhe
vende të tjera nga Evropa, nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi anëtarë të Shoqatës
së Shkrimtarëve, Artistëve Shqiptarë në Suedi, poetë suedezë, anëtarë të Lidhjes së
Shkrimtarëve Suedez.
Lusim të gjithë poetët, krijues letrarë, të cilët kanë dëshirë të marrinë pjesë në ”Sofrën poetike

Borås 2019” në Borås që më së largut deri me 20 janar 2019 të na dërgojnë nga tri poezi
(punime origjinale të tyre) në adresën dituria@live.se.
Mirë se vini me punimet e Juaja në këtë manifestim letrar të mërgatës sonë.
ALBANSK KULTURCENTRET ”MIGJENI” I BORÅS-SVERIGE
Albanska kulturcentret “Migjeni” – Borås uppmanar kulturskapare, poesins vänner och alla
vänner till det skrivna ordet att deltaga i den Internationella poesimanifestationen “Sofra
poetike Borås 2019 “i Borås.
Den anordnas av albanska kulturcentret “Migjeni” i Borås.
Festivalen kommer att hållas i den 30 mars 2019 och vi inbjuder alla albanska poeter från
Skandinavien och andra länder i Europa, från Albanien, Kosovo, Makedonien, Montenegro,
medlemmar i föreningen för albanska författare i Sverige, svenska poeter, samt gäster från
andra länder att delta.
Vi ber alla poeter, aktiva författare, som är villiga att deltog i Festivalen “Sofra poetike Borås
2019” i Borås att senast den 20 janar 2019 skicka in sitt bidrag (tre dikter i original).
Vi hoppas att ni kan skicka bidraget och kan bidra till Festivalen via e-mail: dituria@live.s
Välkommen med ditt arbete till denna litterära händelse.
AKC “Migjeni” Borås, Sverige

/Proinformacion.com

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close