Advertisements

Qytetarët nuk duhet të thirren në veprime jashtë Institucioneve Shtetërore

Nëpër portale po lexoj,prononcimin e Ish-ministrit të Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani, ku ka thënë se ; “ Mund të na detyrojnë ta heqim taksën dhe të na vënë lloj-lloj sanksione, por nuk mund të na detyrojnë të blejmë produkte serbe”.Shih: http://rilindjaonline.com/2019/01/mund-te-na-detyrojne-ta-heqim-taksen-por-nuk-mund-te-na-detyrojne-te-blejme-produkte-serbe/?fbclid=IwAR0pMAVL3DkVKofJyAHBeFrhzGKXuQB4kCPH4EIROkMg6lGl2iwfPzICenc

Përgjegjësit institucional,duhet të jenë më konstruktiv dhe të gjejnë zgjidhje alternative pa e dëmtuar interesin e përgjithshëm shoqëror dhe Shtetin.

Kosova është Shtet Sovran dhe i Pavarur. Mbrapa nuk kemi ku shkojmë! Ata të cilët mendojnë ndryshe dhe nuk kanë aftësi profesionale dhe morale,me krye punën në Institucione Shtetërore,le të shkojë në shtëpi. Kosova ka kuadro të mjaftueshëm profesional,që e kryejnë punën në mënyrë profesionale dhe me ndërgjegje të pastër e me përgjegjësi ndaj popullit,Institucionit ku punon dhe Shtetit.

Çdo veprim duhet të merret në vijë institucionale,për ndryshe kalohet në vetë-gjygjësi individuale dhe anarki!

/Isuf B.Bajrami

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close