Advertisements

SBAShK:Nëse ka presione do kalohet në formën tjetër të grevës ,duke mos u paraqitur venedet e punës.

SBAShK-u njofton se kanë mbajtur takimin e Këshillit Drejtues në të cilin takim ishin edhe kryetarët e sindikatave komunale parauniversitare si dhe kryetarët e universiteteve.Ku është raportuar dhe biseduar lidhur me ofertën e ofruar nga qeveria por edhe për propozimet që sot dha një delegacion i udhëhequr nga ministri Bytyqi.

“Të gjithë njëzëri udhëheqësit e sindikatave komunale dhe të universiteteve deklaruan se oferta e qeverisë është e pa pranueshme dhe duhet të vazhdohet me grevën edhe në ditët në vijim. Këshilli Drejtues i SBAShK-ut autorizoj Këshillin qendror grevist dhe Kryesinë e SBAShK-ut që në rast se do të ketë presione të ndryshme dhe tentohet që nxënësit të hyjnë në objektet shkollore apo në çerdhe Këshilli qendror grevistë të kaloj në formën tjetër të grevës duke mos u paraqitur në vendet e tyre të punës. Gjithashtu Kryesia mori autorizimin nga Këshilli Drejtues që të shqyrtoj mundësit që krahas grevës të marr edhe veprime tjera sindikale”, thuhet në njoftimin e tyre.

Nesër në ditën e 7 të grevës Kryetari i SBAShK-ut viziton Komunën e Pejës në ora 9:15 Çerdhen “Pllumbat e paqes”, në ora 10:15 Gjimnazin “Bedri Pejani” dhe në ora 11:15 shkollën e mesme të ulët “8 Marsi”

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close