Advertisements
Ultimate magazine theme for WordPress.

Shkupi me nivele rekorde të ndotjes së ajrit

Gjatë orëve të mbrëmjes së kaluar është vërejtur ndotja më e madhe ndërsa Shkupi sërish është në mesin e qyteteve më të ndotura në Maqedoni. Alsat M konfirmon se mbrëmë, shifrat ishin dramatike, mbi 360 PM10 në Karposh 3 dhe Karposh 4 me rekord 573 PM10.

Në Karposh është gati se dhjetëfish më i ndotur nga ajo që është e lejuar, përkatësisht 573 PM10. Ndotja e ajrit e ngjashme është edhe nëpër qytetet e tjera ku ajri është dyfish apo trefish më shumë nga norma e lejuar, përkatësisht tejkalon pothuajse në çdo qytet 200 PM10.

Shkupi sivjet ka qenë në mesin e qyteteve më të ndotura në botë ndërsa opozita akuzon pushtetin aktual se nuk ndërmerr asgjë për përmirësimin e gjendjes së ajrit.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close