Advertisements

Takohen kryeministri Haradinaj me drejtues të Sindikatës – SBAShK.Sido që të jetë rezultati,humbësit janë fëmijët tanë!

Përgjigja e Qeverisë së Kosovës lidhur me kërkesat e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë që të rriten pagat është se presioni i mësimdhënësve përmes grevave s’kryen punë.

Ndërsa nga ana tjeter njoftohet se Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka nisur sonte një takim me drejtues të Sindikatës së Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBAShK).

Një gjë është e sigurtë,përveç se fëmijët tanë mësojnë në një sistem të dobët arsimor ata po humbin edhe orë të tëra mësimi për t’u bërë arsimimi i tyre sa për sy e faqe!/Proinformacion.com

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close