Advertisements

Trump: Vala e emigrantëve,invazion në Shtetet e Bashkuara

Presidenti amerikan Dunald Trump pas kthimit nga kufiri ShBA-Meksikë,ku kishte qenë për të vizituar ishte shprehur se vala e emigrantëve është invazion në Shtetet e Bashkuara.

Trump ka përsëritur se Shtetet e Bashkuara nuk do të jenë të sigurta derisa të mos ndërtohet një mur në këtë kufi.

“Sapo unë u ktheva dhe situata është shumë më e keqe se sa çdo njeri mund ta mendojë- një invadim është në zhvillim e sipër!!”, Ka shkruajtur në Tviteru Trump.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close