Advertisements

Ushtrime për dhimbje shpine

Shpesh njerëzit i humbin ditët e tyre të punës për shkak vizitave tek mjeku dhe krejt kjo dhimbje ju shkaktohet nga qëndrimi i gjatë ulur para kompjuterit.

Megjithatë, nëse nuk keni nevojë për ndërhyrje kirurgjikale, dhimbjen e shpinës mund ta kaloni edhe përmes disa ushtrimeve shumë efektive – pa marrë ilaçe dhe pa bërë terapi.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close