The news is by your side.

“Fjala e Lire” “Free Speech” 02.February. 2019

ALBANIAN POST UK - ACPE - (REVISTA SHQIPTARE NE BRITANI TE MADHE): 


Filozofia e jetës
================================================================================
Fatmir Terziu on 02/02/2019 11:52:00
 
Filozofia e jetës F.Terziu  Jeta është vetëm një shëtitje me fat…
transferta njerëzore me biliona interpretime mban peshë zemrën në trupin
tonë mbi këtë fakt, mbetet një frymëzim plot art, nga Lart.  
Tingëll-ka F.Terziu  …

Për Teatrin Kombëtar dhe rolin e një ish-ministreje kulture
================================================================================
Dr. Luan Zyka on 02/02/2019 10:32:00
 
Për Teatrin Kombëtar dhe rolin e një ish-ministreje kulture  Dr. Luan Zyka
Ish-Sekretar i Përgjithshëm i Ministrisë së Kulturës  Mori bijë, bija e
lalës, Pse më kthen në mot’n

TË MENDOSH ME ZEMËR DHE TË NDIESH ME MENDIM
================================================================================
SULEJMAN MATO on 02/02/2019 10:39:00
 
TË MENDOSH ME ZEMËR DHE TË NDIESH ME MENDIM  ( impresione rreth librit
poetik “Kaq”, të poetit të njohur Faslli Halitit ) NGA SULEJMAN MATO  
Duke dashur të

POETI QË PI TAMËL NË GUR
================================================================================
Qazim D. Shehu on 02/02/2019 10:16:00
 
POETI QË PI TAMËL NË GUR Qazim D. Shehu Prend Ukaj është një poet që rri
në përmasën e vet,si ai lumi që ecën gjithnjë në të

Urim për ditëlindjen e Skënder Kamberit
================================================================================
Vilhelme Vrana Haxhiraj on 01/02/2019 19:20:00
 
Gëzuar Ditëlindjen, Djal’ i Vlorës, Piktori i Popullit, i cili lindi, u
rrit dhe u bë Personalitet i artit, në Rrugicën e Lagjes së Re, pranë

NUK E DI PERSE
================================================================================
Bedri Alimehmeti on 01/02/2019 18:33:00
 
NUK E DI PERSEHyra në të gjitha baret sonte,Ku kemi pas ndenjur bashkë.Dhe
pse zemra fort ma donte Asgjëkundi jo jo, nuk të pashë.Eh, më njohën

“Goma” e ngjyrave
================================================================================
Fatmir Terziu on 01/02/2019 14:16:00
 
“Goma” e ngjyrave Skënder Kamberit “Piktor i Popullit” F. Terziu 
Hyj në Galerinë Kombëtare të Arteve Skënder Kamberit, i flas me sy pyes
veten: “a iu ka dashur ndonjëherë goma e

XHENI ÇUNI DHE MREKULLIA E ARTIT PËRTEJ SYVE
================================================================================
Besim Xhelili on 01/02/2019 13:35:00
 
XHENI ÇUNI DHE MREKULLIA E ARTIT PËRTEJ SYVE Besim Xhelili Vjenë, 1 shkurt
2019  Në diasporë jetojnë dhe veprojnë një numër i madh shqiptarësh, që
merren me art,

PIKT0RI SKËNDER KAMBERI në 80 vjetor
================================================================================
 Luan Çipi  on 01/02/2019 13:31:00
 
PIKT0RI SKËNDER KAMBERI në 80 vjetor Esse nga Luan Çipi    Skënder
Kamberi lindi më 2 Shkurt 1939 në Lagjen e Re të qytetit bregdetar të
Vlorës, ku mori edhe

Shtëpia në kornizë 26
================================================================================
Fatmir Terziu on 01/02/2019 12:16:00
 
Shtëpia në kornizë 26 (Rikapja e njëzetë e gjashtë) Fatmir Terziu  Zëri
thotë se këtu ka disa lloj lulesh që lulëzojnë vetëm një herë në
njëqind vjet. Pse
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close