Advertisements

Miratohet projektligji për administraten publike

Seanca e Kuvendit të Kosovës ka nisur me votimin i amandamenteve të dala nga Komisioni për Administratë Publike për projektligjin për administratën shtetërore dhe agjencitë e pavarura.

Pas votimit të amendamenteve veç e veç është votuar edhe projektligji në tërësi, i cili ka marrë 64 vota.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close