“Portokallia e malluar” *Poezi

Një kokërr portokalle e lënë mënjan!
E humbur mes gjethesh si në fole
Pjekur, e malluar nga dora e vonuar..!
Rrëshqiti nëpër degë e ra mbi dhe!
Dal ngadalë brezaret nisi ti zbres,
Një kokërr portokalle e lënë mënjan…
Në një gjurmë peshkatarësh ngeci në rërë
Gjuhët e dallgëve zgjateshin për ta marrë….

/Astrit N Mahilaj

 

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close