Advertisements

Rothschildët,Marxi dhe destabilizimi i perandorisë cariste ruse

Përfshirja e faktorit të jashtëm siç merret vesh ishte vendimtare për destabilizimin e perandorisë ruse,udhëhequr nga Cari,Nikolaj II.

Nga këto ndikime Rusia  iu kundervu  aleateve të vjetër sikurse ishte Gjermania. Rusët u inkurajuan të hynin edhe  në një luftë me japonezët në vitet 1904-1905, një luftë që e demoralizoi thellë kombin, dhe çoi në një rebelim të pasuksesshëm.

Ajo çfarë është interesante në këtë konflikt, janë palët përgjegjëse për financimin e luftës ruso-japoneze. Rusët (zyrtarisht familja mbretërore Romanov), morën fonde nga bankat evropiane të familjes Rotschild.

Japonezët u financuan nga një bankë amerikane e quajtur “Kuhn, Loeb & Co”, e cila kontrollohej nga Rotschildët, e njëjta familje që kontrollonte bankat evropiane. Zyrtarisht, Jakob Shif ishte përfaqësues i “Kuhn, Loeb, & Co”, teksa dihet se familjet Shif dhe Rotschild, kanë mes tyre lidhje disa qindra vjeçare.(Bota.al)

Edhe Revolucioni bolshevik ka mundësi të jetë pjellë e lidhjeve të Rothschildëve me Karl Marxin,për të cilin ,edhe historianët e kanë konfirmuar se ishte i punësuar nga kjo familje miliarderësh.Sepse dihet se revolucioni komunist ishte në fakt i ndikuar nga ide Marksiste.Shiko këtu:https://newspunch.com/karl-marx-employed-rothschilds/

Rotschildët edhe sot kanë ndikim të madh në bërjen edhe të politikës në përmasa globale,ndoshta edhe në konflikte dhe përmbysje,rendesh shoqerore./Proinformacion.com

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close