Limaj:Krerët e institucioneve përfundimisht janë pajtuar me platformën për bisedimet me Serbinë.

Bashkëkryesuesi i ekipit Fatmir Limaj, foli pas takimit me krerët institucional ku bëri të ditur se janë pajtuar për dokumentin. Ai tha se i njëjti do të votohet sot në orën 15:00 nga delegacioni dhe nesër pritet t’i dorëzohet Kuvendit të Kosovës.

“Përfundimisht platforma ka marrë formën finale, sot kemi pasur takim me kryeministrin, presidentin, kryeparlamentarin dhe të tretë kanë dhënë mbështetje në ora 3:00 pritet të votohet”. “Në ora 3:00  Delegacioni pritet ta miratojë dhe nesër do ti dërgohet kuvendit. Tema ka qenë plaftorma dhe jo tema të tjera, shpresojmë që edhe parlamenti do të kontribuoj Në këtë platformë. Nuk besojmë që nuk do të përkrahet sepse platforma është në përputhje me interesant e Kosovës”, tha Limaj.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close