Advertisements

Australia, në janar, regjistroi muajin më të nxehtë në histori.

Sipas Byrosë së Meteorologjisë, nxehtësia ekstreme ishte “e pashembullt” gjatë periudhës së verës.

Së paku pesë ditë në janar kanë qenë ndër dhjetë më të nxehtat në histori – me temperatura mesatare prej 40 gradësh Celsius.

Moti i nxehtë ka shkaktuar viktima në njerëz dhe zjarre.

Disa lloje të kafshëve të egra kanë pësuar gjithashtu.

Ka pasur njoftime për ngordhje masive të kuajve të egër dhe lakuriqëve në zonat e prekura nga thatësirat.

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close