Advertisements

Kur janë ditët kur gratë janë më në disponim për të bërë dashuri?

Ka shumë studime kohëve të fundit për shumë anë të jetës sonë ,e studiuesit janë marrë edhe me atë se kur femrat janë në dëshirë për të bërë dashuri.

Sipas studimit më të ri ,thuhet se ka një lidhmëri në mes të bërit dashuri dhe ditëve të javës apo të muajit.

Libido e grave ndikohet nga faktorë të ndryshëm të jashtëm dhe të brendshëm, ndërkohë që duket se dëshira mashkullore për seks është gjithmonë e njëjtë, e fortë dhe gjithmonë e shprehur.

Nëse mendonit se gratë ishin të disponuara për seks fundjave , atëherë ju u mashtruat. Në fakt, nëhet fjalë për ditë specifike të muajit.

Epshi më i fortë është menjëherë para dhe gjatë ditëve pjellore, më saktësisht, shumë shpejt pas përfundimit të “atyre ditëve”.

Megjithatë, pavarësisht nga hormonet, dëshira për seksin ndikohet nga një numër i madh faktorësh, duke përfshirë, ndër të tjera, edhe cila ditë e javës është. Një sondazh i kryer mbi një mostër të madhe të grave dhe grave të lira në marrëdhënie serioze zbuloi se gratë e lira paraprakisht do të bënin dashuri të hënën dhe të mërkurën, ndërsa ato në lidhje akcionin e lënë për të premten ose të shtunën.

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close