Advertisements

Libri francez nga viti 1596, dhe portreti i Gjergj Kastriotit

Në faqet n° 71 – 92 të një libri francez janë botuar portretet e rralla të Gjergj Kastriotit, Donikës, Hamzait, Tanush Topias dhe Moisi Golemit (Dibranit).

Bëhet fjalë për një botim të 1596, ku lexuesi shqiptar mund të njihet me tiparet e Skënderbeut dhe figurave të tjera të rëndësishme të asaj kohe.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close