Advertisements

Ndryshe nga ajo çfarë mendonit,femrat tregojnë çfarë i tërheq më shumë tek një mashkull?

Po femrat,Çfarë i tërheq dhe çka tërheq shikimin e tyre nga ajo që meshkujt ofrojnë?mesiguri do të befasoheni kur të lexoni më poshtë,për ato çfarë ato vet deklaruan në lidhje me këtë.

Revista e grave Womans Health u kërkoi lexuesve të saj se çfarë është ajo që ua tërheq vëmendjen tek një mashkull.

Në anketë moren pjesë 200 gra dhe asnjëra nga to nuk u përgjigj se ata ishin muskujt ose një stomak i sheshte.
Nuk kisht gjithashtu asnjë koment mbi portofolin,për burra të pasur, status social, në fakt, gjithçka çfare mendonit se është e rëndësishme për gratë.
ja disa disa nga komentet më interesante të revistës Womans Health:
“Sytë, buzëqeshja, hiri, lartësia, zëri” ishte e qartë Veronica P.

“Mënyra se si më shikon nga fundi tjetër i dhomës,” pranoi Zeferen B. .
“Nëse më bën të qesh dhe nëse ndihem mirë pranë tij ,” tha Samantha R.
“Kur një burri hyn në dhomë, gjëja e parë që vërej unë është qëndrimi i tij.” Dua, e dua, e dua një njeri me një qëndrim dhe më pëlqen të shoh një njeri që kujdeset për veten. “Kjo tregon besimin dhe e bën atë tërheqës”, thotë Nancy R.
“Dhëmbët e tij: Një buzëqeshje mund ta shkrij zemrën”, thotë Karen O.

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close