Advertisements

Një meteor godet Kubën perëndimore

Banorët e Kubës perëndimore kanë njoftuar të premten se një meteor i vogël ka hyrë në hapësiren e këtij vendi dhe ka eksploduar duke shkaktuar buçitje të zëshme.Nuk njoftohet për të lënduar a për dëme.

Menjëhere pas ngjarjes ka shpërthyer postimi i fotografive nëpër rrjetee sociale të cilat i kanë postuar banorët vendas të qëlluar në vendin e ngjarjes apo përreth.Disa nga banorët e kanë krahasuar eksplodimin me kumbimin e zërit të avionit,duke rrëfyer se kanë dëgjuar një eksplodim me vibrime të fuqishme.

Ndërsa ende ka të tillë që besojnë se zëri i fuqishëm u shkaktua nga ndonjë avion kubanez,ende nuk ka ndonjë deklarim zyrtar për këtë./Pi

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close