Advertisements

Pompeo:SHBA-ja nuk do të lejojë presidentin rus,Putin, të bëjë ndarje midis miqve dhe NATO-s.

Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo këto komente i bëri sot në Budapest.

Pompeo tha se Shtetet e Bashkuara duhet të jenë më të angazhuara në rajon.

SHBA ka propozuar që të rritet buxheti për mbrojtjen në NATO, për të përballur agresionin në rritje të Rusisë.

Sekretari amerikan i Shtetit Mike Pompeo ,gjithashtu i kërkoi Hungarisë të mos lejojë Moskën të bëjë ndarje midis perëndimorëve.

Ai shtoi se rusët dhe kinezët kanë fituar më shumë ndikim në Hungari dhe nuk ndajnë idealë që janë kaq të rëndësishëm për amerikanët.

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close