Advertisements

Poroshenko:Ukraina në NATO dhe BE,për t’u mbrojtur nga Rusia

Presidenti ukrainas Lukashenko ka shprehur dëshirën e vendit të tij për t’iu bashkuar Bashkimit Europian dhe NATO-s ,për arsye që siç thotë ai “për t’u mbrojtur nga aksionet expansioniste “të rusisë.

Poroshenko, i cili do të përpiqet të fitojë mandatin e dytë pesëvjeçar në zgjedhjet e 31 marsit, ka akuzuar Rusinë për planifikimin për të ndërhyrë në ato zgjedhje, njoftoi AP.

Në të njëjtën kohë, ai i quajti zgjedhjet “një betejë të përgjithshme për Ukrainën”.
Sipas sondazheve të opinionit publik, Poroshenko mbetet prapa komedianit Volodimir Zelensky dhe ish kryeministres Julia Timoshenko.

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close