Advertisements

Pse gratë japoneze duken më të reja

Është interesante të përmendet se Japonia ka përqindjen më të lartë në botë të njerëzve që jetojnë më gjatë se 100 vjet.

Sipas disa ekspertëve, ushqimi japonez bazohet në parimin e shëndetit dhe jetëgjatësisë.

Gjegjësisht, në Japoni, ushqimi nuk hahet vetëm për shije, por njerëzit japonezë besojnë në nxjerrjen e përfitimeve shëndetësore nga enët e tyre.

Sidoqoftë, më poshtë mund të gjeni edhe disa nga arsyet e tjera përse gratë japoneze janë kaq të holla dhe duken më të reja sesa gratë e ndonjë race tjetër.

– Pinë shpesh çaj të gjelbër
– Konsumojnë ushqime të fermentuara
– Hanë ushqime deti
– Ecin në baza ditore
– Praktikojnë artet marciale
– Hanë ëmbëlsira të shëndetshme.

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close