Advertisements

Sot do të mbahet takimi i delegacionit Shtetëor ku pritet të votohet edhe Platforma për Dialogun.

Bashkëkryesuesi i këtij Delegacioni, Shpend Ahmeti, ka bërë të ditur se Platforma për Dialogun pritet të votohet nga Delegacioni Shtetëror derisa të premten pritet të shkojë në Kuvend”, tha ai.

Ahmeti ka thënë se kjo Platformë për Dialogun nuk është dorëzuar akoma te presidenti Hashim Thaçi dhe kryeministri Ramush Haradinaj.

Në Delegacion Shtetëror është Avni Arifi që përfaqëson kabinetin e kryeministrit dhe AAK-në. Enver Hoxhaj është po ashtu aty dhe përfaqëson PDK-në.

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close