Advertisements

Analfabetizmi në Shqipëri ,60 vjet më parë dhe sot

60 vite me pare Shqiperia kishte prioritet zhdukjen ne masen 100% te analfabetizmit dhe gjithashtu arriti reezultate te shkelqyera ne kete drejtim;

“SOT” raporti i Bankes Botërore i cili mes tjerash ka dalë me rezultatin tronditës se 57 % e 15-vjeçarëve në Shqipëri janë analfabetë funksionalë, që nuk kanë aftësinë për të kuptuar dhe zbatuar njohuritë e marra nëpërmes leximit.

/Nga Shkodra nder Shekuj

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close