Advertisements

Çaji i blinit i mirë për stomakun e lënduar dhe të fryer

Çaji i blinit përveç që ka veti  të tjera shëruese ,ai Përmirëson tretjen:

Nëse keni stomak të lënduar, fryrje apo shtrëngime, atëherë mos i kurseni vetes një filxhan me çaj blini sepse do të ndiheni mirë menjëherë. Përbërësit biologjikë të lules së blinit do të shuajnë shqetësimet gastrointenstinale dhe nxisin një tretje më të mirë të ushqimit.

Kujdes: Doza maksimale e këtij çaji është tre filxhanë në ditë. Gratë shtatzëna nuk duhet të konsumojnë çaj blini sepse përbërësit e lules mund të ndërveprojnë negativisht me barrën e tyre.

/nga keepyourhealthsafe

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close