Advertisements

Facebooku serish në probleme?

Pas problemeve të fundit dhe kritikave mbi sigurinë e të dhënave të shfrytëzuesve të rrjetit social,Facebook asesi të stabiliozohet ky gjigant social.

Në fakt liderët e këtij rrjeti global,kanë njoftuar për masa drastike në kontrollimin e të dhënave ,por edhe në punën për të pamundësuar lajmet (Fake News)apo profilet e rrejshme.

Por problemet e kohëpaskohshme të userve (shfrytëzuesave) kanë vazhduar në qasjen e rrjetit.Edhe dje por edhe sot është njoftuar se ka probleme për shkak se siç thuhet :

This usually means we’re making an improvement to the database your account is stored on. While this process won’t affect your account, you temporarily won’t be able to access the site.

Kjo zakonisht nënkupton që po bëjmë një përmirësim në bazën e të dhënave në të cilën ruhet llogaria juaj. Ndërsa ky proces nuk do të ndikojë në llogarinë tuaj, ju përkohësisht nuk do të jeni në gjendje të hyni në faqe.

Përdoruesit në jug dhe në juglindje të Anglisë midis të parëve filluan të “përjetonin vështirësi”.

Tani përdoruesit në SHBA, Brazil, Peru, Kolumbi, Meksikë dhe pjesë të Evropës kanë ndarë gjithashtu zemërimin e tyre./Proinformacion.com

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close