Advertisements

Fjala e shkrimtarit – BARDHYL LONDO: ATA DUHET TË ÇAJNË VETË!

Ka shkrimtarë shumë të talentuar, ka një numër jo të vogël shkrimtarësh, që jo vetëm premtojnë shumë, por kanë arritur shumë, kanë bërë vepra që do mbeten në letërsinë shqipe. Ata duhen përkrahur. Fatkeqësisht përkrahja është pothuajse inekzistente, dhe ata duhet të çajnë vetë, duhet të bëjnë një çdo gjë vetë, gjë që është tepër e mundimshme, është tepër fyese, por është edhe tepër dekurajuese, dhe pikërisht nga këto pengesa që hasin, ata shpesh duke qenë dhe të talentuar, shumë të talentuar madje, mbeten rrugës, lodhen dhe deziluzionohen dhe më në fund e braktisin. (2018)

Pëërgatitur nga /Shkëlzen Halimi

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close