Advertisements

Flini me një limon afër kresë,dhe do të zgjoheni në një mëngjes krejt ndryshe

Limoni si frut i pazëvendësueshëm të cilin natyra na i ka dhuru për shnetin tonë,është një nga më të përdorshmit nëpër shtëpitë tona,për qëllime të ndryshme kryesisht në të mirë të shëndetit dhe pastërtisë dhe ndjenjës së mirë ,tonin.me këtë edhe mënyrat e përdorimit janë të ndryshme.
Por a e dini se çfarë do të ndodhë me ju nëse shtzriheni për të fjetur me një limon pranë kokës?
Triku qëndron në aromën e veçantë të limonit, dhe funksionon kështu:

– Dhoma do të marrë aroma shumë të këndshme, shumë më të këndshme se sa me freskuesit artificiale të ajrit, të cilat shpesh janë plot me kimikate;

– Do të marrësh frymë më lehtë. Nëse vuani nga astma, ju keni një ftohje ose alergji, gjëja e duhur për ju është frymëmarrja e ajrit të mbushur me aromë limoni;

– Tensioni juaj i gjakut do të normalizohet;

– Limoni do të largojë mushkonjat dhe insektet e tjera nga ju;

– Ju do të zgjoheni me mendime të mprehta dhe pa grykë të fryrë;

– Do të zgjoheni plotësisht të rifreskuar. Të gjitha përgjumjet do të zhduken kur thithni një erë të freskët limoni, sepse kjo aromë punon më mirë se çdo kafe!

Udhëzim: Para se të fleni, preni limon në 4 pjesë. Duhet ta kriposni atë pak dhe ta vendosni në një pjatë ose një tas të cilin do vendosni në një vitrinëz afër kokës suaj. Ju mund ta përdorni këtë “terapi” me limon çdo ditë.

 

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close