Advertisements

Hudra mund t’ju ndihmojë të jetoni më gjatë

Efektet e mundshme të hudhrave në jetëgjatësi janë në thelb të pamundura për t’u provuar tek njerëzit.Por…

Duke pasur parasysh efektet e dobishme në faktorët e rëndësishëm të rrezikut si presioni i gjakut, mund të thuhet se hudhra mund t’ju ndihmojë të jetoni më gjatë, njofton Klan Kosova.

Fakti që hudhra mund të luftojë sëmundjen infektive është gjithashtu një faktor i rëndësishëm, sepse këto janë shkaqe të zakonshme të vdekjes, veçanërisht në të moshuarit ose në njerëzit me sistem imunitar jofunksional.

Hudhra përmirëson nivelin e kolesterolit, zvogëlon rrezikun e sëmundjes së zemrës, për shkak të përmbajtjes së antioksidantëve hudhra mund të parandalojë sëmundjen e Alzheimer, hudhra ndihmon përmirësimin e kockave dhe shumë përfitime të tjera shëndetësore.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close